Tilbage til Tips og ideer forside »

Bor

Jeg skulle en dag til at bore store ekspantions bolte ind i min sokkel. Det viste sig så at, der i soklen var fyldt med armering, både på kryds og tværs. Jeg forsøgte mig med det SDS-plus bor som jeg havde liggende, som jeg havde lånt med hjem fra arbejdet, men det viste sig at dette SDS-plus bor ikke kunne gøre noget ved den armering og mistede hårdmetalsplatten med det samme-
Så søgdte jeg råd hos mit lokale byggemarked, der anbefalede mig et nyt bor der lige var kommet på markedet boret hedder "BOOSTER" SDS-plus og er fra fabrikanten DIAGER® Jeg vovede at købe et sådant bor, det var godt nok lidt dyrere end et almindeligt SDS-plus bor, men jeg tog chanchen.
Og det har jeg aldrig fortrudt, boret kørte lige igennem armeringen, og borede alle de 120 huller jeg skulle bore uden at virke særligt besværet eller brugt. Jeg har så efterfølgende så fået at vide at boret borer op til 3 gange så mange huller som den nærmeste konkurrent, så det er ikke sært at boret var så holdbart og virkede totalt upåvirket.
Prøv det, det er virkeligt pengene værd.

Indsendt af: Karl S. Olesen, Odense - (03-10-2002)