spacer
Stark: UdnævnelserSøren Lysemose er udnævnt til ny indkøbsdirektør. Søren Lysemose kom til STARK i 2002 og har hidtil været ansat som produktgruppechef.

Jan Preisler er udnævnt til trælastdirektør for STARK Kalk & Mørtelværkerne i København. Jan Preisler kommer fra en stilling som salgsdirektør i samme forretning og har tidligere været ansat hos Icopal, hvorfra han i 2005 kom til STARK.

Kåre Møller er udnævnt til trælastdirektør for STARK Århus forretningerne, hvor han afløser Karl Henrik Laursen, som har valgt at gå på pension efter 31 år i firmaet. Kåre Møller har været ansat i STARK siden 2004, hvor han tiltrådte som trælastdirektør for STARK Bendix i Holstebro, Struer og Lemvig.

Klaus Tanderup er udnævnt til trælastdirektør for STARK Bendix i Holstebro, Struer og Lemvig. Klaus Tanderup har været ansat i STARK siden 1996, hvoraf de seneste år har været som byggemarkedsleder i STARK Bendix Holstebro.

Morten Erikstrup er ansat som trælastdirektør for STARK Johs. Johansens Trælasthandel i Frederikshavn. Morten Erikstrup kommer fra en stilling som salgschef i Arctic Import, men har tidligere i en årrække været ansat i STARK.

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden