spacer
Succes for virtuelle cad-timer

Stadig flere vælger gratis undervisning i cad-programmer via internettet

Den danske Autodesk-importør Betech Data har netop gjort status over virksomhedens såkaldte 'webinar-aktiviteter' i 2007. Og konklusionen er klar: Den virtuelle undervisningsform er mere populær end nogensinde blandt tekniske tegnere, konstruktører, designere, ingeniører.

I foråret deltog 380 brugere i de 60 såkaldte 'webinars', og det samlede antal deltagere i 2007 ventes at runde 600.

Det særlige ved et 'webinar' frem for traditionel e-learning er, at de altid gennemføres i realtid, og deltagerne kan stille spørgsmål til instruktøren undervejs og i øvrigt låne demoer af den CAD-software, der gennemgås.

- Vi etablerede i sin tid vores webinar-program, fordi vi kunne konstatere, at mange slutbrugere ikke udnytter hele den funktionalitet, der er indeholdt i deres CAD-program, selvom det egentlig er relevant for deres arbejde, forklarer Peter Tved fra betech Data.

- Der sker typisk det, at brugeren får for vane at arbejde i en lille flig af softwaren, og når arbejdsopgaverne så ændrer sig, er der behov for at stifte bekendtskab med nye dele af funktionaliteten, og det er det behov, vores webinars er velegnede til at dække. Vi går typisk i dybden med branchespecifikke problemstillinger og introducerer slutbrugerne til konkret funktionalitet i et af Autodesks CAD-programmer, siger Peter Tved .

Webinar-programmet kører nu på tredje år, og væksten i deltagerantal forventes at fortsætte i takt med, at flere og flere brugere tilslutter sig til den virtuelle og gratis introduktionsform, der typisk følges op af uddybende kursusforløb hos CAD-forhandlerne.

- nn 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden