spacer


To tendenser indenfor trapper

De nærmest usynlige. Og de nærmest prangende. To vidt forskellige slags trapper konkurrerer om at være mest populære hos kunderne

I kraft af, at folk har fået flere penge mellem hænderne, bliver der også købt flere trapper, og inden for feltet hersker der i øjeblikket to tendenser, der er ret modstridende. Det fortæller salgskonsulent Michael Pedersen fra Thy Trapper.
- Den ene tendens er, at trapperne skal være nærmest usynlige. Noget af det allernyeste er en trappe med centervange, hvor vangen holder trinnene, og trappen er ’frit svævende’ uden gelænder, siger han.
Køberne til den ’usynlige’ trappe er typisk folk, der køber lejligheden nedenunder sig, eller inddrager et tørreloft i en gammel etagebygning. Trappen kommer derfor tit til at ligge i et i forvejen befærdet som f.eks. en spisestue eller en smal fordelingsgang, og derfor forsøger man at gøre den så diskret som muligt. En trappe som den viste på billedet ligger samtidigt i den forholdvist billige ende, og kan erhverves for godt 20.000 kroner, oplyser Thy Trapper.

Skræddersyede trapper hitter også
Men det kan stadig godt lade sig gøre at komme af med en god pose penge for en trappe, og det er her den anden tendens gør sig gældende. Håndlavede, ekslusive, individuelt tegnede trapper i vaskeægte ’Dollars-stil’ er nemlig også mere populære end nogensinde.
- Man kan godt komme af med en kvart million for en trappe, når vi taler den helt skræddersyede stil. Tendensen er, at når folk er kommet op i den her prisklasse, er det lidt underordnet, hvad de skal give for den. Det vigtigste er, at den indgår på lige fod med de andre møbler og understreger stilen i boligen. Tit skal den jo ligge i en hall, og er således det første, man ser, når man træder ind i hjemmet – og derfor er folk villige til at betale, hvad det koster at få noget helt unikt, siger Michael Pedersen.

- tibu
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden