spacer


Ny formand for Dansk Byggeri Hovedstaden


Over 100 virksomheder var torsdag den 15. november repræsenteret på den årlige generalforsamling i Dansk Byggeri, der valgte adm. direktør Per Engsø Larsen, Jönsson A/S, til formand.

Per Engsø Larsen er 46 år, uddannet tømrer, har en MBA og er desuden reserveofficer. Engsø Larsen har blandt andet været ansat i Skanska og Trelleborg.

Per Engsø Larsen afløser Keld Jensen, direktør, Icopal a/s, der har stået i spidsen for Dansk Byggeri Hovedstaden i de seneste år, men som nu føler, at tiden var inde til at overdrage faklen til nye kræfter.

Bestyrelsen i Dansk Byggeri Hovedstaden: Formand Per Engsø Larsen, Jönsson A/S, næstformand Claus Møller Rasmussen, NCC, Peter Guldmann Nielsen, MT Højgaard A/S, Søren Larsen, Lafuco A/S, Gert Hansen, Gert Hansen & Co, Palle Frost Jacobsen, Kai Andersen A/S, Gerner Lassesen, Einar Kornerup A/S, Ib Toudahl, Ib Toudahl & Søn, og Søren Tscherning, G Tscherning A/S.

Der er 890 virksomheder i hovedstaden, der er organiseret i Dansk Byggeri, der i alt har 6500 medlemsvirksomheder på landsplan.
-aha


 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden