spacer


Ny landsdækkende mulighed for at finde ledige erhvervslokaler

I en tid hvor markedet er præget af meget få erhvervsejendomme til salg og erhvervslokaler til udleje, kan det være en krævende opgave for virksomheder at finde et nyt domicil eller et nyt lejemål.

Den generelle stigning i antal arbejdspladser medfører stigende efterspørgsel efter erhvervs-ejendomme, og flere af de største byer i Danmark har det seneste års tid meldt næsten alt udsolgt inden for blandt andet kontorlokaler. Udviklingen indikerer naturligvis, at det går godt i Danmark, men den skaber samtidigt et stort pres på efterspørgselen efter erhvervsejendomme.

EDC Erhverv tager nu konsekvensen af situationen på markedet og tilbyder et nyt landsdækkende koncept, hvor virksomheder, der søger erhvervsejendomme eller ledige lokaler, kan gøre brug af en professionel søgerservice fra behovet om mere plads melder sig til selve indflytningen er en realitet. De fleste erhvervsmæglervirksomheder i EDC Erhverv har de seneste år gennemført ”søger-opgaver” på vegne af virksomheder, men det må konstateres at behovet er langt mere udbredt og derfor kun kan løses i kraft af et landsdækkende samarbejde i et formaliseret koncept.

I EDC Domicilsøgning indgår en dybdegående og systematiseret screening af hele markedet for ledige erhvervsejendomme via samtlige EDC erhvervsmægleres personlige netværk, Internettet, søgerbreve og søgerannoncering samt telemarketing.

For at EDC Erhverv kan fremskaffe den helt rigtige ejendom eller de rette lokaler gennemføres søgningen på baggrund af virksomhedens konkrete ønsker til ejendomstype, antal kvadratmeter, beliggenhed og logistik ift. kunder, leverandører, medarbejdere og offentlige transportmidler. EDC Erhverv vurderer salgs- og lejepriserne, og fortager den optimale udvælgelse og præsentation af aktuelle ejendomme eller lokaler, der vil kunne imødekomme virksomhedens behov.

Læs mere om den nye mulighed for at finde erhvervslokaler på: edc.dk/erhverv
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden