spacer
NH Gruppen: Udnævnelser og nyansættelserJann Buchardt, 36 år, er udnævnt til projektkoordinator i Ncore – afdelingen for tele- & dataløsninger. Med base på hovedkontoret i Roskilde får Jann ansvaret for koordineringen af Ncores mange projekter – herunder kundekontakt, tilbudsgivning, indkøb og ressourceplanlægning, samt daglig ledelse af serviceelektrikere, supportmedarbejdere og lærlinge. I 2004 blev han udlært sikrings- og kommunikationselektriker i Ncore, hvor han siden har arbejdet som montør.

Rasmus Hansen, 33 år, er ansat som beregner i Entrepriseafdelingen i Roskilde. Her skal han stå for tilbudsberegning og prissætning af større entrepriser på tværs af NH Gruppens fagområder – el, sikring og tele-data. Rasmus Hansen er udlært kommunikationselektriker i NH Gruppen i 2001 og har siden videreuddannet sig til el-installatør. Han kommer senest fra en stilling som elektriker hos Eiland Electric i Holbæk.

Johnny Andersen, 41 år, er udnævnt til projektkoordinator i NH Installation i Roskilde. Johnny Andersen har været ansat i NH Gruppen i de seneste 18 år og kommer fra en stilling som tekniker. Som Projektkoordinator i NH Installation kommer Johnny til at beskæftige sig med storkundeservice til bl.a. kunder i den finansielle sektor. Herunder skal han stå for den daglige kundekontakt, styre projekter, give tilbud på opgaver og serviceaftaler, samt planlægge og lede montørernes arbejde.

Jan Lindegaard Clausen, 49 år, er ansat som chefkonsulent i Sikringsafdelingen i Roskilde. Her er hans arbejdsområder salg og rådgivning om sikringsløsninger til kunder i både det offentlige og private erhvervsliv. Jan Lindegaard Clausen kommer senest fra en stilling som salgschef i TACs sikringsafdeling.

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden