spacer
FORM Arkitekter, Holbæk, er blevet medejer af Arkitektfirmaet Brøndsted & NielsenFORM Arkitekter med domicil i Havnegade 4, Holbæk, og ejet af arkitekterne Jens Tolstrup og Hans Henrik Ter-Borch, har udvidet sit arbejdsområde ved at blive medejer af Arkitektfirmaet Brøndsted & Nielsen ApS med afdelinger i Holbæk og Osted.

Brøndsted & Nielsen er ejet af arkitekterne Kurt Brøndsted og Mogens K. Nielsen, som hver for sig har drevet en meget respekteret arkitektvirksomhed gennem en lang årrække. I 2003 valgte Kurt Brøndsted og Mogens K. Nielsen at besegle et mangeårigt samarbejde og bekendtskab med etableringen af et fælles arkitektfirma.

Brøndsted & Nielsens sagsområder er inden for social- og sundhedssektoren, undervisning, herunder fagskoler og efterskoler, erhverv, administration og butikker, laboratorier og renrumsvirksomheder, kirkerestaurering og kirkelige bygninger. Firmaet har implementeret nyeste digitale teknologi på tegnestuen.

FORM Arkitekters sagsområder er inden for boliger i alle skalaer, herunder ældre- og handikapboliger, erhvervs- og produktionsvirksomheder, byplanlægning, forskellige investorprojekter og konkurrencer. Firmaet er med på de nyeste trends inden for arkitektur samt inden for den nyeste digitale udvikling.

På sigt er det planen, at FORM Arkitekter indenfor en kortere årrække skal overtage Brøndsted & Nielsen, men indtil da fortsætter arkitektfirmaerne som to selvstændige enheder, men med fælles logo, som henholdsvis FORM Arkitekter Holbæk og FORM Arkitekter Osted. Tilsammen vil firmaerne beskæftige 28 medarbejde, 6 i Osted og 22 i Holbæk.
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden