spacer
Projektweb boomer

Markedledende leverandør oplever vækstrater på 50 procent

Et af de centrale punkter i de statslige bygherrekrav i forbindelse med Det Digitale Byggeris er anvendelsen af projektweb, hvor alle dokumenter samles digitalt på en central server.

Og tallene ser ud til at bekræfte, at projektweb allerede har opnået stor udbredelse som et at byggebranchen foretrukne digitale redskaber.

- Ved udgangen af 2006 havde vi 49.000 projektbrugere, og allerede nu er tallet nærmere 75.000, fortæller Martin Smidt Kristensen, administrerende direktør for Byggeweb A/S, der i dag har den største markedsandel herhjemme.

Der findes også flere andre leverandører og løsninger på det danske marked, for eksempel Rambølls ProjektWEB.

Martin Smidt Kristensen oplyser desuden, at hvor det tidligere var den enkelte projektleder, som ringede til Byggeweb og bestilte en licens til et enkelt projekt, forhandler man i dag ofte store, samlede firma-aftaler:

- Flere og flere topledere får øjnene op for at bruge de digitale redskaber i byggeprocessen, og i mange virksomhederne bliver der i øjeblikket truffet et strategisk valg om at anvende projektweb.

- Det er selvfølgelig godt for os hos Byggeweb, men det er sandelig også godt nyt for branchen, Martin Smidt Kristensen.

Byggewebs blev lanceret i 1997 og er ejet af ejet af Backbone A/S, der leverer projektweb-løsninger til hele det skandinaviske marked.

- nn 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden