spacer


Ny badeværelsesserie fra Ifö i dansk design

Knud Holscher, professor og prisvindende industriel designer, er manden bag Ifö’s nyeste badeværelsesserie, Ifö Sense, der på én gang både er moderne og tidløs design.

Den nye badeværelsesserie Ifö Sense lever op til Ifö’s tradition for Skandinavisk, tidløs og funktionel design; rene designlinjer, holdbart materiale og gennemtænkte funktionaliteter.
Industriel designer Knud Holscher, der senest vandt red dot award for Ifö Sign Art toilettet, er manden bag Ifö Sense vådrumsmøbler.

Én linje gennem hele sortimentet
Knud Holscher har formået at skabe en helhed og harmoni, uanset hvordan man kombinerer underskabe, højskabe og overskabe. Knud Holschers linie går igen i toiletter, baderumsmøbler, badekar, håndvaske og alle øvrige produkter til badeværelset.

Mange kombinationer
Ifö Sense er en moderne møbelserie med mange kombinationsmuligheder i både form og farver – f.eks.: hvid, sort og naturtræ og integrerede greb af aluminium, der giver ro og elegance.
Ifö Sense er perfekt til både store og små badeværelser, og kan kombineres med små, mellemstore og rigtig store håndvaske. For eksempel Ifö Sign, der er en serie af håndvaske i alle størrelser med god fralægningsplads, der giver håndvasken karakter og funktion. Ifö Sign er produceret i porcelæn, der er kendetegnet ved lang holdbarhed og farveægthed. Desuden er bassinet drejet, så det er nemmere at gøre rent.

Knud Holscher er igen lykkes med at give Ifö’s produkter et Skandinavisk udtryk med rene designlinier, holdbare materialer og gennemtænkte funktionaliteter. Se og læs mere på:

Yderligere produktinformation:

www.maxsibbern.dk
www.ifosanitar.dk 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden