spacer
Skanska vil sælge fra

Tidligere i år lukkede Skanska ned for entreprenør-aktiviteterne i Jylland og på Fyn og trak sig tilbage til egne udviklingsprojekter i hovedstadsområdet. Det skete som følge af flere års utilfredsstillende resultater.

Nu tager Skanska skridtet fuldt ud og sætter hele den danske entreprenørvirksomhed til salg. Selv om alle regionerne ifølge selskabet er inde i en sund udvikling er frasalget en strategisk konsekvens af, at man ikke kan blive markedsførende.

- Vi har brugt de seneste to år på at fokusere og trimme Skanska Danmark, så vi i dag har en række lønsomme regioner og en forretning med et stort potentiale, siger Skanska Danmarks administrerende direktør Jan-Gunnar Glave

- Men ud fra et koncern-strategisk synspunkt må vi imidlertid også konstatere, at den danske forretningsenhed ikke kommer til at leve op til Skanskas målsætning om at være førende på de markeder, Skanska driver entreprenørvirksomhed i. Derfor tager man nu konsekvensen og sælger den danske entreprenørvirksomhed fra, siger han.

Skanska oplyser, at aktiviteterne søges solgt til en eller flere ejere så medarbejdere ikke berøres af salget, ligesom man vil leve op til alle forpligtigelser på igangværende projekter.

- mir
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden