spacer
Tager ejerens navn efter to år

30. september skifter Vest-Wood koncernen navn til Jeld-Wen Door Solutions

I de sidste 2 år har Vest-Wood været ejet af amerikanske Jeld-Wen, der blev grundlagt i Oregon i 1960 og i dag har over 150 divisioner og mere end 30.000 ansatte over hele verden.

Nu synes den danske afdeling med hovedkontor i Løgstør så, at tiden er inde til at ændre navnet til det samme som ejerne.

’I de sidste to år har samarbejdet mellem Jeld-Wen og Vest-Wood udviklet sig meget positivt, og adskillige synergieffekter er blevet udnyttet. Dette har givet mange positive effekter både for kunder, leverandører og øvrige forretningsforbindelser. Et eksempel på dette er en ny fabrik i Letland, som producerer skins til døre. Fabrikken er bygget med den nyeste teknologi for at forsyne og supportere vore kunder.
Denne type af samarbejde med lodret integrerede Jeld-Wen-firmaer vil være til yderligere fordel for vore kunder og leverandører’, skriver koncerndirektør i det der snart hedder Jeld-Wen Door Solutions, Jens Bach Mortensen, i en pressemeddelelse.

Ud over navnet vil alle forhold omkring den danske virksomhed forblive de samme. Varemærker, medarbejdere, telefonnumre m.v. vil være uændret, ligesom også ledelse og bestyrelse fortsætter uændret.

-los 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden