spacer


Populære firmafællesskaber

Det sjette Company House-projekt er på vej i Skejby

Mange mindre og mellemstore virksomheder ser store fordele ved at dele adresse med andre firmaer. Det har ført til opførelsen af mange såkaldte kontorhoteller, hvor virksomhederne har egne kontorlokaler, men deles om mødelokaler, kantine, vicevært og IT-infrastruktur.

Entreprenøren NCC har rendyrket konceptet under navnet Company House, hvoraf der foreløbig er opført et i Kolding og Ørestad, mens der er planlagt yderligere byggerier i Kolding, Vallensbæk og på Teglholmen i København.

Senest er det annonceret at også Århus får et Company House. Det kommer til at ligge i Skejby, og tegnes af arkitektfirmaet C. F. Møller.

- For at imødekomme det kommende behov for erhvervslejemål i Århus-området, sætter vi byggeriet i gang nu. Vores analyse viser, at der kommer et stort behov for nye erhvervslejemål, hvor medarbejderne oplever at have en moderne arbejdsplads. Samtidig med byggestarten begynder vi at tilbyde lejemål i den flotte bygning, siger projektudviklingschef Allan Schouv Jakobsen, NCC Property Development.

Company House i Skejby står færdig i efteråret 2008 med facader af kobber, glas og stål. Bygningen bliver i tre etager og på 7.200 kvadratmeter med en grundplan formet som et stort E.

- nn 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden