spacer
Pris på taget

For 11. gang belønner Icopal arkitektstuderende for udfordrende tagløsninger

Med 59 konkurrencedeltagere er der den 1. november lagt op til en spændende afsløring af vinderen af Icopal Prisen. Prisen uddeles traditionen tro på Kunstakademiets Arkitektskole i København af kulturminister Brian Mikkelsen, og den samlede præmiesum er på kr. 85.000.

Prisen går til en arkitektstuderende, der på overbevisende måde har illustreret tagformens og tagkonstruktionens betydning for en bygnings arkitektoniske udtryk og rumlige udformning.

- Vi synes, at det er vigtigt at øge bevidstheden om tagets betydning i byggeriet. Det hæver helhedsindtrykket og skaber nye og hidtil ofte usete dimensioner, lyder der fra Ole Rosgaard, adm. direktør for Icopal.

Ved offentliggørelsen vil den engelske arkitekt Edward Cullinan holde foredrag om Weald & Downland museet i England. Byggeriet har siden færdiggørelsen modtaget en lang række priser, der i blandt flere internationale.

Desuden fortæller Peter Thorsen fra Lundgaard & Tranberg om Tietgenkollegiet, der samme dag vil give en rundvisning på kollegiet.

Icopal inviterer alle til at deltage i arrangementet den 1. november på Kunstakademiets Arkitektskole. Det er gratis, og man kan tilmelde sig på www.icopal.dk.

- nn 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden