spacer
Hent selv dine håndværkere i Tyskland og Polen

Arbejdsgivere kan selv tage med på bustur og få kontakt med forventede 5000-20.000 ansøgere

Det er Beskæftigelsesministeriet og den europæiske arbejdsformidling, Eures, der i midten af september sender en specialindrettet rekrutterings-bus rundt til ti udvalgte byer i Tyskland og Polen.
De to lande har hver en arbejdsløshedsprocent på op mod 20 procent, hvorfor det er forventet at mellem 500 og et par tusinde ansøgere vil opsøge bussen i hver by.

Danske arbejdsgivere med ondt i personalemanglen kan køre med rundt på hele eller dele af turen og afholde jobinterviews i bussen, eller sende stillingsopslagene med, og lade Eures’ medarbejdere foretage de nødvendige forhåndsinterviews.

Sproglig og faglig assistance
Bussen er indrettet med online pc’ere og pladser til jobsamtaler, og alle medbragte job vil være slået op på bussens opslagstavle og ligge på nettet. Udenfor bussen vil lokalt personale give informationer og vejledninger til ansøgerne, ligesom der vil være adgang til faglig og sproglig assistance fra jobcentrene i de enkelte byer.

Bussen ankommer til polske Stettin mandag den 10. september, og fortsætter de efterfølgende fire dage til Gdansk, Olsztyn, Torun og Poznan. Ugen efter er det de tyske byer Frankurt an der Oder, Neubrandenburg, Stralsund, Schwerin og Rostock, der får besøg.

-los

Læs mere om turen på www.workimport.dk

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden