spacer
Schneider Electric og Lauritz Knudsen får ny ledelseSchneider Electric Danmark og Lauritz Knudsen får fremover fælles ledelse. Den franske el-materialekoncern Schneider Electric, der ejer begge, har valgt at samle selskaberne i ét selskab – Schneider Electric Danmark A/S.

Det nye selskab skal ledes af den nuværende direktør for Lauritz Knudsen, Carl Trock, og kommer udover en række fælles funktioner til at bestå af to kommercielle divisioner for henholdsvis Lauritz Knudsen og Schneider Electric, der får det direkte ansvar for de markedsrettede aktiviteter. Victoria Rahlff bliver i den anledning udnævnt til ny kommerciel direktør for Lauritz Knudsen-divisionen og Poul Fussing til ny kommerciel direktør for Schneider Electric-divisionen.

Den tidligere chef for Schneider Electric Danmark, Ronny Thorell, overtager ansvaret for Schneider Electrics samarbejde med grossisterne i Norden og Baltikum.

Der vil blive afholdt reception for kunder og samarbejdspartnere fredag den 21. september i Ballerup for at tage afsked med Ronny Thorell og fejre den nye danske direktion.
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden