spacer
Bauhaus bygger sit andet varehus i Norge

Bauhaus har fået lov til at bygge 24.000 m2 stort varehus udenfor Oslo

24. marts åbnede Bauhaus sit første varehus på Liertoppen sydvest for Oslo. Nu er der givet kommunal tilladelse til, at den tyske byggevarekæde åbner endnu et varehus ved E6-motorvejen i Vestby, der ligger sydøst for Oslo.

Den stedlige kommune skulle først give tilladelse til, at 75 hektar jord kunne ændre status fra landbrugsjord til at måtte huse erhverv, og det skete på et møde i starten af juni, hvor kommuneplanlægningen for 2007-2019 faldt på plads.

IKEA som nabo?
Også IKEA har været nævnt som ny beboer ved motorvejen ved Vestby, og Bauhaus og IKEA side om side er bestemt ikke noget adm. direktør i Bauhaus, Norge, Kay Evensen, vil være ked af.

- Det vil være en drømmesituation, siger Kay Evensen, der ikke regner med, at Bauhaus skal ligge alene langs motorvejen.

- Når nu vi har taget beslutningen, tror vi, at dette vil tiltrække sig mange andre virksomheder, forudser Kay Evensen, der forventer, at nybyggeriet vil løbe op i 300-400 millioner norske kroner, blive 24.000 m2 stort og generere mellem 180-200 arbejdspladser.

Kilde: Østlandets Blad.

-los
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden