spacer
Birch & Krogboe: NyansættelserJonas Bjørn Borrit er ansat som konsulent og skal arbejde med forretningsudvikling, investering og strategi. Jonas Bjørn Borrit blev færdig som cand. merc. i supply chain management fra Copenhagen Business School i 2005 og kommer fra en stilling som Resource Deployment Manager hos IBM Danmark.

Lone Steen er ansat som GXP-projektleder. Lone Steen er uddannet teknikumingeniør (M) og kommer fra en stilling som projektleder på SSI.

Michael Anker Nielsen er ansat hos Birch & Krogboe A/S, Odense, som vvs-ingeniør og skal bl.a. beskæftige sig med projektering af vvs-anlæg, ventilation og afløb m.m. Michael Anker Nielsen er endvidere ved at uddanne sig til energikonsulent og får også denne funktion hos Birch & Krogboe efter endt uddannelse om et par måneder. Michael Anker Nielsen er uddannet bygningsingeniør fra Odense Teknikum i 1993 og har siden da haft ca. 11 år i rådgiverbranchen, været selvstændig og fungeret som censor ved Odense Teknikum.

Thomas Thue Hansen er ansat som civilingeniør/ventilationsingeniør. Han er uddannet civilingeniør fra DTU i 1995. Thomas Thue Hansen kommer fra en stilling i Rambøll, hvor han har arbejdet med HVAC anlæg og rørinstallationer til boreplatforme.

Nanna Falk er ansat som kommunikationskonsulent og skal medvirke til at styrke kommunikationen som et led i virksomhedens vækststrategi. Nanna Falk kommer fra en stilling som kommunikationsrådgiver hos Agenda Kommunikation. Nanna Falk er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitetscenter.

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden