spacer


Birch & Krogboe: Nyansættelse

Mads Bo Bojesen er ansat som markedschef med ansvar for det kommunale område. Som markedschef skal Mads Bo Bojesen være med til at fastholde det strategiske fokus på både nuværende og fremtidige kommunale opgaver. Mads Bo Bojesen har arbejdet med relationerne mellem den kommunale og private virksomhed dels gennem bygherreforeningen og dels gennem deltagelse i projektarbejde i DFM netværk.

Mads Bo Bojesen er uddannet som akademiingeniør (B) suppleret med en MBA fra CBS. Han har tidligere arbejdet som rådgiver hos NIRAS og Rambøll Informatik A/S. I en årrække har Mads Bo Bojesen endvidere varetaget en funktion som driftsleder hos Sund & Bælt Holdning A/S med ansvar for Øresundsmotorvejen.

Mads Bo Bojesen har derefter været område- og bestillerchef hos Karlebo Kommune og kommer fra en stilling som bygningschef i Frederiksberg Kommunes ejendomscenter, FK-Ejendom. Som bygningschef i FK-Ejendom har Mads Bo Bojesen bl.a. været projektejer for etableringen af et driftspartnerskab med støtte fra EBST.

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden