spacer
Bauhaus lancerer nyt byggemateriale til kvinder

”Vi tror især på, at kvinder vil tage materialet til sig. Derfor et det temaet på vores Women’s Club, som er en kombination af inspirations aftener og gør-det-selv kurser for kvinder,” siger Varehuschef Uffe Hvid fra Bauhaus i Herning. ”Møbler har hidtil været en svær disciplin i forbindelse med gør det selv-arbejde, fordi det i høj grad har krævet avancerede maskiner for at nå et resultat, der ikke ser hjemmelavet ud. Nu har vi et materiale, som giver uanede muligheder for at designe sit hjem med møbler, der ser professionelle ud. Samtidig er det nemt at forme og nemt at bearbejde og male.”

Individuelt udtryk
”Når det handler om stil, mode, indretning og møbler er det i overvejende grad kvinderne der tager beslutningen i hjemmet. Og vi ser en tendens til at kvinderne søger et individuelt udtryk i deres bolig. Med det nye materiale er der mulighed for selv at skabe et unikt design,” siger Uffe Hvid.

Lyst til at gøre det selv
Ud over et kreativt gen, kræver arbejdet med den nye MDF plade også lyst til at arbejde med hænderne. ”Det kræver, at du kan arbejde med en stiksav, og den tid er forbi, hvor det elektriske håndværktøj var forbeholdt mændene - mon ikke det kunne blive et projekt, hvor det parret i fællesskab kan designe og bygge sine egne unikke møbler og skabe.”

Succes i industrien
Den nye bøjelige MDF-plade har længe været en succes i industrien, men det er første gang at private får adgang til det.
”Den bøjelige MDF-plade er helt nyt på gør det selv markedet, så vi har ikke alle billedlige muligheder af, hvorledes produktet kan anvendes. Det er kun fantasien som sætter grænser. Materialet kan blandt andet bruges til at lave: Stole, borde, bardiske, runde vægge, hylder, cd-reoler, liggestole, rørinddækninger, baldakiner og meget mere,” siger Key account manager Dan Hornbøl Andersen fra Moelven, der distribuerer pladerne. 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden