spacer


Fagmesse ramt hårdt af travl byggebranche

Kun 4690 byggefagfolk gik gennem dørene til den første udgave af byggefagmessen BYG ’07

Travlheden i byggebranchen ramte også BYG ’07, der havde et gennemsnit på 1148 besøgende per hver af de fire dage, messen varede. Arrangørerne og udstillerne havde ellers hver især gjort deres ypperste for at skabe en attraktiv og interessant messe fyldt med nyheder, nye tiltag og vedkommende temaer, men tidspunktet for messen har formentlig været forkert.

- Vi havde selvfølgelig håbet på flere mennesker på messen, men set i bakspejlet har det måske ikke været det mest velvalgte tidspunkt set terminsmæssigt. Kvalitativt har messen levet helt op til de forventninger, vi har haft, men det ærgrer mig, at vi ikke kunne tilfredsstille udstillerne første gang, sagde administrerende direktør for Messecenter Herning, Georg Sørensen, lige efter messens afslutning.

Alternative løsninger
Et af de tiltag, der tiltrak mange af de besøgende, var fremtidshuset villAlive, der er opbygget af ellipseformede moduler og ikke har en eneste ret flade. Flere af udstillerne havde nytænkt deres produkter for at beklæde huset både indvendigt og udvendigt, og de alternative løsninger var noget, der faldt i arkitekt og idémand Ivar Moltkes smag.

- Jeg er meget glad for det færdige resultat. Det har været en fantastisk proces, og både leverandører og håndværkere har været utroligt dygtige til at finde de helt rigtige løsninger, sagde Ivar Moltke, som nu vil gå i gang med at bygge et villAlive til sig selv.

Elværktøj og temaområder
Ud over villAlive var der også søgning med området Power Tool Street, hvor det var muligt at afprøve mange forskellige slags nye elværktøjer, og på larmen at dømme, var det et koncept, der faldt i de besøgendes smag.
Også temaområderne, der i årets udgave af BYG-messen beskæftigede sig med tag, vådrum og facader, var der ny viden at hente, noget der tiltrak sig opmærksomhed fra messens gæster.

Messecenter Herning skal nu i gang med at evaluere messen sammen med udstillere og samarbejdspartnere, og Georg Sørensen tror på, at der også vil være en BYG ’09 i Herning.

- los

Læs om messen på www.byg07.dk 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden