spacer
Store byggevarekæder vælger nyt IT-systemByggematerielkoncernerne Bygma og Johannes Fog vælger nu at satse på et nyt ERP-system til styring af varelager og salg


Bygma og Johannes Fog vil fremover bruge Lawsons M3 ERP-løsning. Dermed fravælger selskaberne den udbredte Aspect4-løsning fra EDB Gruppen.

- Vi er igennem de seneste år vokset markant, og vi har planer om at fortsætte væksten i de kommende år. Væksten har betydet, at vores eksisterende ERP-system ikke kan håndtere de mange processer, vi har gang i, og samtidig er det ikke i stand til at udnytte de synergier, der eksisterer på tværs af virksomheden, siger IT-chef i Bygma, Jesper H. Kolding.

Også i Johannes Fog-koncernen var der brug for ny ERP-løsning, som kunne stå mål med de behov der er i forretningen.

- Størrelsesmæssigt er Bygma en del større en os, men vi stod i en identisk situation. Vi er en virksomhed, som er meget transaktionstung. Derfor har vi brug for et effektivt it-system, og en effektiv infrastruktur, siger økonomidirektør i Johannes Fog, Peter Greisen.

Bygma og Johannes Fog har sammen lagt deres ønsker og behov til en funktionsdygtig ERP-løsning ud til en række tilbudsgivere.

- Vi vurderede en række af de store leverandørers løsninger, men fandt, at Lawsons bud passede os bedst. Nu får vi en moderne løsning, der som standard indeholder næsten al den funktionalitet, vi har brug for. Samtidig er den brugervenlig og fremtidssikker, da den blandt andet er programmeret i Java, siger Peter Greisen.

Planen er, at den første Bygma-forretning i løbet af efteråret 2007, vil bruge Lawson M3. Systemet skal efterfølgende indføres i de øvrige forretninger og selskaber. I Johannes Fog koncernen går denne proces lidt hurtigere. Her regner Peter Greisen med, at alle forretninger anvender Lawsons løsning omkring årsskiftet 2008.

- Vores eksisterende kasseløsning er af ældre dato, og nu får vi en moderne og brugervenlig løsning, som gør vores hverdag meget nemmere. Jeg ser derfor frem til skiftet, siger Peter Greisen.

-sbo

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden