spacer
God omsætning i vinduer

Velfac har præsenteret et pænt resultat på trods af stigende råvarepriser

- Mange byggevareproducenter er påvirket af stigende råvarepriser. Det er vi naturligvis også, men det er lykkedes os at nå et pænt resultat ved at fokusere ekstremt meget på at optimere kapacitetsudnyttelsen, og fordi vore medarbejdere har ydet en stor og engageret indsats, siger Jesper F. Petersen, der er administrerende direktør for Velfac.

Nettoomsætningen i Velfac er steget fra 1,138 milliarder kroner til 1,413 milliarder kroner, og årets resultat efter skat er steget fra 46 millioner kroner til 88 millioner kroner.

Alle markeder har bidraget til den positive udvikling, men især det engelske marked har bidraget til resultatet, fastslår Velfac. I Danmark har kombinationen alu/træ slået igennem.

- Tendensen har været klar og i fjerde kvartal 2006 knækkede kurven: Nye tal for vinduesindustrien viser, at flertallet af danske vindueskøbere nu foretrækker kombinationen af træ og aluminium frem for rene trævinduer. Det er et godt udgangspunkt, men trods dette forventer vi dog en vis afmatning i markedet løbet af 2007, siger Jesper F. Petersen.

-sbo
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden