spacer
Jordpriser giver topresultatLind & Risør har opnået et rekordresultat i et udfordrende byggemarked


- Allerede for et år siden forventede vi og planlagde efter, at 2006 ville blive et år med en mere jævn markedsudvikling med stigende materialepriser og lønomkostninger og pres på de samlede byggepriser. Det er altså ikke kommet bag på os, at markedet nu igen finder tilbage til et mere roligt og naturligt leje, siger Jesper Lind, der er direktør i Lind & Risør.

Årets omsætning blev 829 millioner kroner og er således mere end dobbelt så stor som for blot fire år siden - men dog som forventet ikke på samme niveau som i det ekstraordinære år 2005, hvor omsætningen rundede en milliard. Samtidig opnåede Lind & Risør et resultat før skat på 263 millioner kroner, hvilket er det hidtil bedste i byggefirmaets historie. Dette resultat kommer dog primært fra indtægter fra virksomhedens jordbeholdning, som er steget betydeligt i værdi.

Lind & Risør blev etableret som et full-service arkitekt- og byggefirma for mere end 25 år siden og opfører enfamiliehuse, klyngehuse, dobbelthuse og andelsboliger i totalentreprise. Det rekordstore resultat i 2006 stammer dog først og fremmest fra værditilvæksten på de store jordarealer, som Lind & Risør løbende opkøber, udvikler og sælger med nybyggede huse.

-sbo


 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden