spacer
Medarbejdere får stor bonuscheckHos Cramo har de 74 medarbejdere fået bonuschecks på sammenlagt 1 million kroner.


- Vi har en bonusordning, hvor alle medarbejdere uanset funktion får del i den opsparede bonus. Vi er et firma, hvor salget i høj grad afhænger af den service og betjening, som kunderne opnår hos vore udlejningsfolk og serviceteknikere, og hvor tilfredsheden i lige så høj grad afhænger af, om maskinerne er vasket og klargjort omhyggeligt, siger administrerende direktør Ole Wamsler.

Virksomheden har justeret sin forretningsstrategi for at blive en kundeorienteret, dynamisk og proaktiv virksomhed. Og det har kostet store investeringer, men Ole Wamsler mener, at det mest afgørende for at gennemføre omstillingsprocessen har været medarbejdernes engagement og energi og deres medleven i den vanskelige proces, virksomheden har været igennem.

- Derfor er det også superglædeligt, at vores bonusordning har givet et så markant resultat for den enkelte medarbejder. Vi har købt masser af funklende nye maskiner for rigtigt mange penge, og vi er rigtigt stolte af den supermoderne maskinpark, vi råder over, men de penge, jeg er aller mest glad for at give ud, er dem til medarbejderne som tak for en stor indsats, siger Ole Wamsler.

For nogle af de 74 medarbejdere er der tale om en bonus som svarer til hele 2 måneders løn.

-sbo

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden