spacer
Mangel på arbejdskraft udskudt til april

Både program og dato er ændret for IVæksts temadag om, hvordan SMV’ere løser manglen på arbejdskraft

Virksomhedsportalen IVækst, der stiller sig selv til rådighed for primært SMV’er og iværksættere med råd og vejledning indenfor økonomi, IT, administration, jura, finansiering og salg, har flyttet den første temadag, der dog stadig vil sætte fokus på manglen på arbejdskraft i det danske erhvervsliv.

Datoen er blevet ændret fra onsdag den 28. marts til onsdag den 25. april, og Henning Kern fra Dyrberg/Kern er skiftet ud som hovedtaler. I hans sted optræder blandt andre Birgitte Hammer Bondesen fra PostDanmark, der vil fortælle om virksomhedens målrettede og systematiske tilgang til at skaffe udenlandske postbude, samt Morten Tetschner fra tømrer- og snedkerfirmaet Tetschner & Kjær A/S, der vil fortælle om virksomhedens positive erfaringer med at benytte sig af outsourcing.

Mini-workshops
Temadagen varer fra klokken 8.30-13.00, og finder sted hos KPMG på Frederiksberg, hvor der efter foredragene vil være mini-workshops om rekruttering, outsourcing, arbejdskraft fra udlandet, vigtigheden af netværket, effektivisering gennem IT samt fastholdelse af arbejdskraften.

På de seks workshops vil virksomhederne bag IVækst, Ret&Råd Advokater, DANA, Microsoft, Post Danmark, KPMG og Multidata, stille rådgivere til rådighed, der vil deltage i dialogen, udveksle erfaringer, give ideer til nytænkning og svare på spørgsmål om deltagernes helt konkrete situationer.

-los

Læs mere om IVækst og temadagen på www.ivaekst.dk
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden