spacer
Tag på Fuglsang

Det nye kunstmuseum på Lolland er halvvejs mod indvielse

I morgen er der rejsegilde på det nye kunstmuseum på Fuglsang Gods på Lolland. Museet er tegnet af den engelske arkitekt Tony Fretton, der vandt den indbudte konkurrence tilbage i foråret 2005.

Det nye Fuglsang Kunstmuseum erstatter det nuærende Storstrøms Kunstmuseum, der medio 2007 forlader de nuværende lokaler på banegårdspladsen i Maribo.

- Nu er det efterhånden svært at vente længere. Vi er i fuld gang med planerne for de første aktiviteter i vores nye bygning, og vi glæder os ikke mindst til at komme til at markere os med vores nye navn – Fuglsang Kunstmuseum – og i det hele taget vores nye image med nyt logo, farver osv., derfor er det også dejligt, at man nu rent faktisk kan se konturerne af det endelige hus, lyder det fra museumsleder Anne Højer Petersen.

CC Brun er hovedentreprenør på projektet, der støttes økonomisk af Realdania, Storstrøms Amt, de Lolland Falsterske kommuner og EU's regionalfond. Museet ligger på Fuglsang Gods der ejes af Det Classenske Fideicommis, som stiller grunden til museet vederlagsfrit til rådighed.

- nn 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden