spacer
NanoCover indgår aftale med STARKDe 81 trælastforretninger i STARK kan i fremtiden også rådgive kunderne om produkter med nanoteknologi


Aftalen medfører, at de 81 trælastforretninger, der indgår i STARKS kæde, fremover også vil kunne både rådgive om og forhandle et bredt udbud af NanoCovers produkter.

Hos STARK har man længe ønsket at udvide kædens varesortiment med netop produkter til overfladebehandling baseret på nanoteknologi.

-Der er ingen tvivl om, at nanoteknologien er kommet for at blive. Derfor har vi i STARK da også været på udkig efter en leverandør. Det har taget lidt længere tid end normalt, da markedet for nanoteknologi stadig er meget ungt. Det er ikke alle leverandører, der er lige seriøse, siger Kai Ove Hoffmann, produktgruppechef i STARK.

Hos NanoCover glæder man sig naturligvis også over aftalen.

- For os er det vigtigt, at kunderne får en sober, kvalificeret og faglig rådgivning, inden de køber og bruger vores produkter. Jeg er slet ikke i tvivl om, at STARK netop besidder de kvaliteter, siger Henrik Vester, adm. direktør i NanoCover Scandinavia.

-sbo

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden