spacer


Svensk byggemesse i GöteborgMesserne Scanbygg og Byggmaskiner åbner dørene 13-16 marts for den skandinaviske byggebranche

Scanbygg 2007 er en messe som omhandler hele processen fra ide til færdigt byggeri, når der er tale om bygninger, industri, veje, jernbaner, broer, havne og flyvepladser.

Messen dækker alt fra hus- og anlægningsbyggeri til by- og infrastrukturplanlægning. Fokus ligger på nye materialer og byggemetoder. Meget af messen handler om træ og beton - og hvad der sker når disse to materialer mødes.

Messen ser også på hvordan, man nedbringer svind fra arbejdspladsen. Det kan blandt andet gøres ved at bruge RFID-mærker som sættes på værktøjet. Systemet kan også anvendes til at registrere personer som besøger en byggeplads eller værkstederne.

Der er faktisk tale om to messer på samme tid, fordi Scanbygg afvikles parallelt med messen Byggmaskiner. Det betyder, at der er udstillere indenfor langt flere områder på samme tid. På Byggmaskiner vil der fx være særlig fokus på udlejningsmaskiner.

-sbo

Messeoversigt Scanbygg 2007 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden