spacer
Navneskift skal styrke Carl Bro-koncernenCarl Bro udvider navnet med det hollandske tilnavn Grontmij


Den rådgivende ingeniørvirksomhed Carl Bro udvider nu navnet til Grontmij | Carl Bro. Det sker for at signalere, at virksomheden er en del af den hollandske Grontmij-koncern. Med Grontmijs overtagelse af Carl Bro, har virksomheden fået et større bagland og et stærkere fagligt fundament.

- Kontaktpersoner, konsulenter og rådgivere i Danmark er de samme, men det giver naturligvis en række fordele, at vi er en del af Europas femtestørste ingeniørvirksomhed. Vi kan trække på større ekspertise, en styrket produktudvikling og inspirerende faglig udveksling på europæisk plan til gavn for kunder og samarbejdspartnere, siger kommunikationschef Pia Lykke.

I lighed med andre rådgivende ingeniørvirksomheder i Danmark står Grontmij | Carl Bro også over for udfordringen med at tiltrække kvalificeret arbejdskraft i den kommende tid.

- Jeg er sikker på, at konstellationen giver os et solidt fundament til fortsat at tiltrække nogle af branchens bedst kvalificerede medarbejdere. Udover de faglige udfordringer, som et job i koncernen byder på, har vores medarbejdere også mulighed for at søge internationale udfordringer, siger hun.

Koncernen har 7.000 medarbejdere.

-sbo

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden