spacer


Industrielt byggeri på skoleskemaet

Erhvervsakademier etablerer Videncenter for Industrielt Byggeri

Nordjyllands Erhvervsakademi og Erhvervsakademiet på Odense Tekniske Skole åbner sammen et Videncenter for Industrielt Byggeri - VIB.

Formålet er at omsætte forskning, viden og erfaringer med industrielt byggeri til udviklings- og studieprojekteri byggeriets mvu-, kvu- og eud-uddannelser.

Videncenteret åbner officielt 7. marts i år, hvilket markeres med en konference i Turbinehallen i Århus. 500 studerende, forskere og erhvervsfolk er inviteret til arrangementet, hvor de blandt kan høre:

Filosoffen Arno Victor Nielsen fortælle om 'Hvorfor danskere elsker mursten?'

Eller NCC-direktør Torben Biilmann diskuterer med Jørgen Nue Møller fra Fonden for Billige Boliger om forskellen mellem nutidens og 60'ernes industrielle byggeri.

Per Feldthaus fra Arkitema vil sammen med Per Kortegaard fra Aarhus Arkitektskole og Bo Koldbro Yder fra MT-Højgaard debatterer: Hvad driver en industrialisering af byggeriet?

Diskussionerne bliver gennemført som Tv-debat og bliver optaget på video til efterfølgende transmission på VIB’s hjemmeside.

Desuden arrangeres en række busturer med hver sit tema. Ud fra temaet og et oplæg fra busværterne skal der under busturen formuleres spørgsmål til debatterne i Turbinehallen.

- nn 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden