spacer
Udviklingsprojektet BygSoL fungererFærre fejl og ulykker, bedre indtjening og planlægning og øget tilfredshed er udbyttet af tre års arbejde med BygSoL


Udviklingsprojektet BygSoL har i tre år arbejdet på at skabe bedre byggeprocesser på de danske byggepladser bl.a. ud fra den eksisterende viden om Lean Construction, Byg-Lok og partnering.

Bag BygSoL står Dansk Byggeri, Bygge-, Anlægs- og Trækartellet og Konstruktørforeningen. I samarbejde med Teknologisk Institut er projektet kommet så langt, at organisationerne bag udviklingsforløbet henvender til byggeriets virksomheder med anbefaling af de samarbejdsmetoder og erfaringer, der er frembragt i BygSoL-projektet.

25 byggesager, som har været en del af BygSoLprojektet viser at metoderne fungerer. I de gennemførte projekter er der væsentligt færre mangler ved aflevering. Tidsfristerne overholdes i højere grad med tilhørende god indtjening og gode dækningsgrader tilfølge. Samtidigt opnår byggepladsen et bedre arbejdsmiljø med færre ulykker og større tilfredshed blandt de deltagende medarbejdere og virksomheder.

Teknologisk Institut har samlet erfaringerne og udviklet en række redskaber, der kan tages i anvendelse for at skabe et bedre samarbejde og en bedre byggeproces. Der er også flere oplysninger på internettet, hvor man også finder de opnåede resultater og værktøjer.

-sbo


Læs mere på www.bygsol.dk
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden