spacer
Dansk Beton skal samle branchenDe danske producenter af beton og betonprodukter samles i Dansk Beton - en ny sektion i Dansk Byggeri


Producenterne af beton og betonprodukter sagde mandag ja til at samle alle virksomhederne i en ny sektion - Dansk Beton - i Dansk Byggeri. Poul Kirkegaard fra selskabet Expan bliver sektionens første formand.

- Det er et forslag, som forhandlingsudvalg bestående af formænd og næstformænd i de hidtidige foreninger Betonelement-Foreningen, Dansk Beton Industriforening og Dansk Fabriksbetonforening har arbejdet med i mere end et år. Med den nye forening får vi den styrke, som branchens størrelse berettiger til, og vi forventer væsentlig indflydelse på rammerne for branchens udvikling, siger Poul Kirkegaard.

Han ser sammenlægningen som en naturlig konsekvens af tendensen i retning af større enheder såvel på organisationsplan som på virksomhedsplan.

- I branchen har vi set en udvikling, som næppe er slut, med færre - men større virksomheder. Den samme udvikling ser vi på leverandør- og kundesiden, og med Dansk Beton bliver vi i stand til at matche de større enheder. Derfor ser jeg Dansk Beton, som et fremtidsrettet initiativ, siger Poul Kirkegaard.

Bestyrelsen er sammensat af medlemmer indstillet af de seks produktgrupper for betonelementer, letbetonelementer, fabriksbeton og betonvarer.

Bestyrelsen i Dansk Beton
Poul Kirkegaard - Expan A/S
Bo Ankerfelt - Unicon A/S
Svend Løbner - Kudsk & Dahl A/S
Peter Assam - Spæncom A/S
Flemming Knudsen - Fårup Betonindustri A/S


 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden