spacer
Würth og NCC har indgået 3-årig leverandørkontraktDen nye samarbejdsaftale er et led i NCCs indkøbsstrategi om at koordinere indkøbsarbejdet og bruge færre leverandører


Würth Danmark A/S skal i de næste tre år være fast leverandør af kemiprodukter og befæstelses-materialer til NCC Construction Danmark A/S på byggepladser over hele landet.

- NCC har gennem en lang årrække arbejdet med at samle indkøbene på færre, strategisk vigtige leverandører. Vores synspunkt er, at længerevarende strategiske samarbejdsaftaler er en fordel for begge parter. Vi bliver opfattet som en prioriteret kunde, og leverandøren har fordel i at kunne lægge planer og budgetter på længere sigt, siger Erik Såbye-Hansen, der er afdelingschef i NCC’s Koordineret Indkøb.

Han lægger vægt på, at Würths sortiment er bredt nok til at dække de fag, som er repræsenteret på NCCs byggepladser. Det vil sige tømrere, elektrikere, smede, blikkenslagere samt jord- og betonarbejdere. Aftalen indeholder også specifikationer for en ORSY-lagerstyring, hvor leverandøren fylder op og holder orden i containerens beholdning af Würth-materialer.

Würth Danmark A/S er ejet af Würth-gruppen, med cirka 55.000 ansatte og 370 selskaber i 83 lande. I 2006 havde Würth-gruppen en omsætning svarende til cirka 58 milliarder danske kroner.

-sbo


 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden