spacer
Arkitektfusion på tværs af landet

Landskab & Rum bliver en del af Møller & Grønborg

Alle de kendte arkitektfirmaer fra Århus har afdelinger i København. Og nu også landskabsarkitekterne og planlæggerne fra Møller & Grønborg, der gennem en fusion med Landskab & Rum sikrer sig en solid bastion I Hovedstaden.

- For Møller & Grønborg betyder overtagelsen først og fremmest, at vore kompetencer indenfor landskabsopgaver bliver udvidet og at tegnestuen får styrket sin position i København, siger Niels Kjølhede, arkitekt og partner i Møller & Grønborg.

Landskab & Rum har adresse på Jagtvej i København og beskæftiger i dag fem landskabsarkitekter, der primært løser opgaver indenfor friarealer til boliger og erhvervsbyggeri samt torve, pladser og havnepromenader.

Møller & Grønborg beskæftiger 20 arkitekter i Århus og har gennem tiden været involveret i en række større byplanopgaver og infrastrukturprojekter. Blandt andet Øresundsforbindelsens landanlæg og vindmølleparken på Middelgrunden.

Desuden er virksomheden engageret uden for landets grænser med Solens By i Kina, Arlanda Lufthavn i Stockholm og senest i samarbejde med Henning Larsens Tegnestue om King Abdullah Financial District i Riyadh.

- nn 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden