spacer
Cowi i forstærket global satsning

Mulighederne på de udenlandske markeder er store, men det kræver at man er med, hvor det sker. Det er nogenlunde filosofien for de kommende års vækststrategi hos Cowi.

Virksomheden henter 45 procent af omsætningen uden for Skandinavien, og den andel skal vokse yderligere ved at åbne nye afdelinger i EU-medlemslande i Østeuropa, den Arabiske Golf, Afrika og i Nordeuropa.

- God rådgivning handler om at være tæt på kunden. Globaliseringen øger konkurrencen, men giver også flere forretningsmuligheder, hvis man formår at etablere sig tæt på kunderne. Det vil vi realisere de kommende år ved at regionalisere Cowi, forklarer koncernchef Klaus H. Ostenfeld om strategien.

Som et led i vækststrategien udvider Cowi direktionen fra fire til seks medlemmer. Nye er Lone Hass og Christian Nørgaard Madsen. Lone Hass kommer fra Novo og skal være HR ansvarlig, mens Christian Nørgaard Madsen som koncerndirektør for region Norge nu også bliver en del af direktionen.

Cowi er allerede en ledende rådgiver i Danmark og Norge, hvor man tilbyder hele rådgiverpaletten inden for ingeniørteknik, miljø og samfundsøkonomi.
Globalt markedsfører man specialistydelser i verdensklasse inden for store broer, tunneler, marine konstruktioner, udviklingsplanlægning, miljøteknisk due diligence, kortlægning og lufthavnsbyggerier.

- mir
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden