spacer
Flere luksusboliger på Aalborgs havnefront

Boliger med indbygget duft af havvand og grandiose storby-panoramaer er et hit i det nordjyske. Potentielle boligejere strømmer til Kubens boligprojekt Mellem Broerne II på havnefronten i Nørresundby. Projektet består af 87 blandede ejer- og andelslejligheder, og der har været stor rift om de første 35.

- De første interesserede købere henvendte sig til os allerede i starten af november 2005, og siden har vi modtaget henvendelser dagligt. I øjeblikket er der knap 1.000 personer opnoteret til Mellem broerne II, og det er først og fremmest den unikke beliggenhed, der trækker folk til. Der er en fantastisk udsigt mod syd, og området byder på mange rekreative muligheder. Samtidig er gågaden i Nørresundby og Aalborg centrum kun få minutter væk, fortæller afdelingsdirektør Bjarne Husted fra Kuben om efterspørgslen på de 35 lejligheder, som efterfølges af etaper med 24 og 28 boliger.

Mellem Broerne II er en del af et omfattende byudviklingsprojekt, hvor et område på knap 100.000 kvadratmeter omdannes fra tidligere Danish Crown-slagterigrund til eksklusivt bolig- og erhvervsområde. På området har Kuben allerede opført et lignende projekt.

Priserne for ejerlejlighederne spænder fra 2,65 mio. kr. for 106 kvadratmeter til knap seks mio. kr. for 174 kvadratmeter, mens andelslejlighederne er på ca. 100 kvadratmeter og koster fra 2,1 mio. kr. med et indskud fra 420.000 kr.

- mir
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden