spacer


Engelsk hæder til dansk værktøj

Der er ikke mange danske værktøjsproducenter, og alligevel lykkedes det for en af dem, at vinde en pris for deres produkter.

iTOOLS har netop modtaget den anerkendte engelske pris ”Årets leverandør af håndværktøj 2006” for deres ergonomiske værktøj, der gør det muligt at lægge alle typer gulv stående.

Prisen gives af fagbladet Contract Floors til den værktøjsproducent, der i løbet af året introducerer det mest innovative værktøj på det engelske marked, som gør arbejdet nemmere og hurtigere for gulvlæggere. I konkurrence med store producenter af gulvværktøj fra hele verden, var det den lille danske Odder-virksomhed, der tog guldet i år.

- Vi har tidligere fået meget positiv omtale af vores stående værktøj til gulvlæggere – især hér i Danmark, hvor der gennem flere år har været fokus på de mange fordele ved stående gulvlægning. Men det var uventet, at vi ligefrem vandt en pris for vores værktøj i England, der nok er et af de mest konservative markeder i Europa, hvad ergonomi og arbejdsmiljø angår, siger direktør Ulrik Bruhn (billedet ovenfor) fra iTOOLS.

iTOOLS demonstrerede værktøjet første gang i England på gulvmessen ”National Floor Show” i oktober i år.

Herhjemme er iTOOLS tidligere mest kendt for deres stående gulvhammer. Men i sommer udvidede de sortimentet ved at erhverve rettighederne til det stående værktøj fra Nortech Design. iTOOLS oplyser, at firmaet nu kan tilbyde stående installationsværktøj til alle typer gulv.

- mir
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden