spacer
FDB-direktør i spidsen for Håndværksrådet


40 årige Poul Mollerup, der er administrerende direktør i FDB, tiltræder 1.marts 2007 som adm. direktør i Håndværksrådet


Det bliver FDB's administrerende direktør Paul Mollerup, der skal stå i spidsen for de små og mellemstore virksomheders organisation Håndværksrådet som ny adm. direktør. Paul Mollerup, der er 40 år, har allerede en stor og bemærkelsesværdig karriere med sig. Han har bl.a. tidligere været afdelingschef i VKR Holding A/S, ligesom han har haft lederstillinger i flere ministerier.

Paul Mollerup har bred erfaring med ledelse, udvikling og implementering af strategi i politisk ledede organisationer. "Håndværksrådet er en meget seriøs og målrettet hovederhvervsorganisation, som jeg glæder mig til at komme i gang med at arbejde for. Min opgave bliver at være med til at sikre små og mellemstore virksomheder (SMV'er) ordentlige arbejdsbetingelser i et samfund under hastig forandring. SMV'er udgør rygraden i dansk erhvervsliv, og deres betydning for samfundsøkonomien og beskæftigelsen er stærkt undervurderet", siger Paul Mollerup.

"Paul Mollerup er manden, der kan løfte små og mellemstore virksomheders vilkår højere op på den politiske dagsorden", siger Håndværksrådets formand Poul Ulsøe. "Han har både de faglige og personlige kompetencer, der skal til for at stå i spidsen for en ny strategi, der skal målrette Håndværksrådets politiske arbejde og serviceydelser, så vi kan sikre små og mellemstore virksomheder bedre vækst og udviklingsmuligheder."

Paul Mollerup overtager stillingen fra Lars Jørgen Nielsen, der efter 17 år på posten har valgt at søge nye udfordringer.

Paul Mollerup tiltræder jobbet som adm. direktør for Håndværksrådet den 1. marts 2007. I perioden frem til 1. marts er vicedirektør Ane Buch konstitueret i stillingen.

-mo
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden