spacer
Erhvervsejendomme får eget vurderingskorps

Et landsdækkende vurderingskorps skal sikre ensartede vurderinger

Stadigt stigende krav til specialisering på erhvervsejendomsmarkedet har nu medført, at EDC Erhverv Poul Erik Bech har oprettet et landsdækkende vurderingskorps, der skal vurdere erhvervsejendomme.

Leder af korpset er statsautoriseret ejendomsmægler og valuar Stig Nordbøge, og han lover ensartede vurderinger i hele landet udført af det professionelle vurderingskorps.

- Dette nye tiltag medfører en udvidelse af vores service over for alle landsdækkende virksomheder. EDC Erhverv Poul Erik Bech er, som en af få erhvervsmæglervirksomheder i Danmark, medlem af den internationale organisation RICS, Royal Institution of Chartered Surveyors. For vores kunder betyder det, at vores vurderinger følger de højeste internationale standarder, som vores landsdækkende vurderingskorps nu kan tilbyde ejere af erhvervsejendomme i hele landet, siger Stig Nordbøge.

Vurdering af erhvervsejendomme er et arbejdsområde i vækst for EDC Erhverv Poul Erik Bech, der i 2005 udførte cirka 500 erhvervsvurderinger. Det tal forventes at komme op på 600 vurderinger i 2006.

-los
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden