spacer
Danmarks første flydende hotel


Ideen med hotel Copenhagen Living er at virksomheder køber et eller flere hotelværelser, som de kan benytte til gæster. Når hotelværelset ikke benyttes af virksomheden, vil det blive lejet ud på almindelige hotelpræmisser. Et flydende hotelværelse koster under en million kroner. Hotelkonceptet vil kunne give væsentlige besparelser på de deltagende virksomheders hoteludgifter. Allerede efter tre måneders belægning vil virksomheden begynde at spare penge.

Løfter havnen
Det bliver et gennemdesignet hotel i de lækreste materialer. Store vinduespartier giver udsigt over havnen og Københavns skyline. Værelserne bliver indrettet i en kombination af specialdesignede møbler og klassikere. Hvert værelse bliver udsmykket af nogle af Danmarks mest succesfulde unge billedkunstnere. Placeringen bliver på Langebrogade Kajen få hundrede meter fra Havnebadet ved siden af restaurantskibet Viva, der kommer til at stå for al servering og roomservice.
-Københavns Havn synes det er interessant med husbåde og aktiviteter i havnen. Copenhagen Living vil være med til at give havnen endnu et løft. En progressiv og dynamisk havn er selvfølgelig interessant, set fra vores synspunkt, men jeg mener også det er godt for København som by, med visionære projekter som Copenhagen Living, siger konsulent, Nicolai Sonne fra Københavns Havn.

Om Waterliving:
Waterliving blev etableret i år 2000 af Niels Holck, der i mange år har arbejdet med comunity development rundt i verden. Udgangspunktet er fascinationen af vandet og det at leve i pagt med naturen også selv om man bor i byen. Mange havne bruges ikke længere som industrihavne, men har et potentiale som et stort naturreservat midt i byen. Havet har en stor betydning for danskernes identitet og har spillet en væsentlig rolle i Danmarkshistorien fra stenalder og vikingetiden frem til i dag. Waterliving har lavet restaurantbåden Viva i Københavns Havn. Desuden har Waterliving lavet to flydende byudviklingsprojekter i Sakskøbing og i Nykøbing Sjælland.

-mo 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden