spacer
MT Højgaard hylder lokal strategi

MT Højgaard bekender sig til den decentrale organisationsstrategi med mange lokale kontorer i Danmark. Senest har entreprenørvirksomheden åbnet nye kontorer i Slagelse, Holstebro og Thisted og er nu repræsenteret i 16 byer over hele landet. Og der er udsigt til etablering af flere lokale kontorer inden for det næste års tid.

MT Højgaard oplyser, at ordrebøgerne er vokset markant i de lokale repræsentationer, og at antallet af medarbejdere her stiger støt. Koncerndirektør Jens Bak-Nyhus, der står bag strategien om lokalt fokus:

- Vi har utrolig god erfaring med at være lokalt repræsenteret. Vi får bl.a. en langt bedre føling med, hvad der sker i området, og hvilke udfordringer de enkelte områder står overfor. Vor lokale tilstedeværelse gør også, at kunderne i området har en langt større tillid til os, og at vi får skabt værdifulde relationer til fagfolk i lokalområdet. Den lokale tilstedeværelse giver os mulighed for at kombinere dyb lokal viden med hele virksomhedens mangeårige erfaring med bygge- og anlægssager.

Svendborg-kontoret godt eksempel
Han angiver MT Højgaards lokale kontor i Svendborg, der åbnede i februar, som et eksempel på en succesfuld lokalstrategi. I stedet for at styre alle aktiviteter på Fyn gennem Odense-kontoret valgte virksomheden også at etablere sig i Svendborg. Og kontoret her har på godt seks måneder nået hele årsbudgettet for 2006 uden at tage forretning fra Odense-kontoret.

Medarbejderstaben i Svendborg er samtidig vokset til ni funktionærer og 20 håndværkere.

- Vore lokale repræsentationer og de lokale medarbejderes netværk i nærsamfundet er guld værd. For i vor branche handler det i høj grad om tillid. Vi er ikke en kæmpestor, upersonlig virksomhed i lokalsamfundet. Vi er de lokale stedkendte medarbejdere på lokalkontoret, der kan trække på kompetencer fra hele koncernen. De lokale fagentreprenører og bygherrer kender vore lokale folk og har tillid til dem. På den måde er vi både de store, når vi samler tropperne - og de mindre, lokale når vi møder kunderne, siger Jens Bak-Nyhus.

- tm,nn 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden