spacer
EDC Erhverv åbner nyt Erhvervscenter

EDC Erhverv Poul Erik Bech åbner nyt erhvervscenter i Sønderborg, som sammen med det eksisterende erhvervscenter i Aabenraa skal betjene erhvervsejendomsmarkedet i Sønderjylland.
Erhvervscenteret i Sønderborg bliver bemandet med erfarne og lokalkendte erhvervsmæglere som alle kender erhvervsejendomsmarkedet i Sønderborg indefra med statsautoriseret ejendomsmægler og valuar Børge Mensel i spidsen.

Børge Mensel ser et stort potentiale i området og henviser bl.a. til de store virksomheder der allerede befinder sig i Sønderborg og på Als ligesom den kommende motorvejsetablering i området giver klare indikationer om yderligere vækst. EDC Erhverv Poul Erik Bech har allerede godt fat i markedet for erhvervsejendomme i Sønderjylland via erhvervscentret i Aabenraa og den position skal nu styrkes yderligere.

”Oftere og oftere skal købere af erhvervsejendomme findes i en helt anden del af landet. Med åbningen af vores nye erhvervscenter kan ejere af erhvervsejendomme i Sønderborg nu også få fuldt udbytte af vores landsdækkende repræsentation” udtaler Børge Mensel. EDC Erhverv Poul Erik Bech har nu i alt 9 erhvervscentre beliggende i København, Herlev, Kolding, Aabenraa, Sønderborg, Esbjerg, Silkeborg, Århus og Aalborg.

Læs mere på www.poulerikbech.dk/erhverv
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden