spacer


NCC bygger Danmarks største hotel

Det første hotel i Ørestad skal tegnes af den polsk/amerikanske arkitekt Daniel Libeskind, der også står bag masterplanen for Ørestad City.

Hotellet bliver bygget på hjørnet af Center Boulevard og Arne Jacobsens Allé, og forventes åbnet i 2008. Der vil være udsigt over Amager Fælled og det nye Royal Golf Center fra hotellet, der samtidig vil ligge tæt på både indkøbscenteret Fields og metroen, der vil give god adgang til det øvrige København og S- og fjerntogsnettet.

- Hotellet får en af de mest synlige placeringer i Ørestad City, og vil uundgåeligt blive et vartegn for bydelen. Derfor er det ekstra glædeligt, at det er Daniel Libeskind selv, der får lejligheden til at tegne netop denne bygning. Den bliver på mange måder eksponent for bydelen og alt det, vi gerne vil skabe i relation til bymiljø og arkitektur, siger administrerende direktør i NCC Property Development, Nikolaj Hertel.

Udover de 700 værelser kommer hotellet også til at indeholde morgencafé, café/restaurant, mødecenter, lobbybar og businesscenter.

Hotellet bliver Cabinns fjerde hotel i København.

-los
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden