spacer


27.000 gæster gav drømmene vinger

Mange benyttede sig af muligheden for at få gratis arkitekt-, indretnings- og haverådgivning, men der blev også betalt og bestilt varer og ydelser i stor stil, da 252 udstillere bød indenfor til boligmessen ’Boligdrømme for Alle’ i Messecenter Herning den 21.-24. september.

- Messen har bevist, at danskerne stadig har masser af penge, som de ønsker at investere i deres individuelle drømmebolig. Uanset om det er bankbogen eller friværdien, der er blevet tæret på, er det kommet som en glædelig overraskelse for et stort antal udstillere, at der i messedagene blev indgået så mange købsaftaler på dyrt udstyr til boligen og haven, som det har været tilfældet.
Alle har fået en rigtig god oplevelse, og masser af udstillere har allerede bestilt stand til næste messe, siger adm. direktør Georg Sørensen, Messecenter Herning, blandt andet, som dermed lover, at der også i september 2007 er boligmesse i Herning.

Mange ville se på udlandsbolig
Også flere af udbyderne af boliger i udlandet oplevede stor tilstrømning til deres stande. Blandt andre kan HomeCo melde om salg af et stort antal besigtigelsesrejser til Alanya i Tyrkiet.

Sideløbende med messen blev også Danmarks dygtigste lærlinge indenfor ni forskellige fag kåret. De nykårede danmarksmestre vandt ud over hæder, ære og pokal også en rejse til Japan til World Skills konkurrencen, der kan betegnes som OL eller VM for lærlinge.

-los

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden