spacer
DLH kæmper med forsyningsproblemer

Trods forhindringer kom den store trægrossist ud af det første halvår med stigende resultat.

Som med byggefirmaer påvirker flaskehalsene også grossisterne. I det nye halvårs-regnskab for 2006 fra trægrossisten DLH-gruppen er forsyningsproblemer et gennemgående tema. Det gives blandt andet som forklaring på en mindre omsætning end forventet. Omsætningen blev på 3.543 mio. kr, hvilket er mere end samme periode i år 2005, men mindre end det forventede beløb.

- Den høje byggeaktivitet har på visse områder medført, at underleverandørerne ikke har været i stand til at følge med efterspørgslen. Flere af divisionens varegrupper inden for byggematerialer har derfor været præget af forsinkede eller utilstrækkelige leverancer, skriver DLH i halvårsregnskabet.

Som følge af forsyningsproblemerne har DLH øget den interne samhandel i koncernen. Og det er en af grundene til, at den eksterne omsætning er faldet.
Trods problemer og forhindringer var der alligevel i første halvår 2006 en mindre fremgang i resultatet. Før skat blev det på 113 mio. kr, hvor det for første halvår 2005 endte på 111 mio. kr.
-ls. 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden