spacer
Adm. direktør for Håndværksrådet siger op

Lars Jørgen Nielsen søger nye udfordringer – men ønsker at blive i byggebranchen.

Af Lars Solberg

Adm. direktør i Håndværksrådet, Lars Jørgen Nielsen, har sagt sit job op. Efter 17 år i direktørstolen ønsker han fra årsskiftet at prøve kræfter med nye udfordringer. Afgangen er ifølge direktøren helt udramatisk.

- Jeg har i den senere tid fået en voksende lyst til at prøve noget nyt - og selvom det bliver svært at forlade Danmarks bedste erhvervsorganisation, så er tidspunktet optimalt, inden det nye projekt løber af stablen, siger Lars Jørgen Nielsen.
Det nye projekt, han taler om, er fornyelse af organisationen.

Han har ikke noget andet job på hånden, da han mener, at en direktør ikke skal søge andre steder, når han stadig er i jobbet. Men Lars Jørgen Nielsen satser på, at der dukker en professionel udfordring op. Han ønsker fortsat at være i byggebranchen.

- Jeg er jo uddannet jurist og har en del erfaring inden for byggebranchen. Min drømme er at komme til lave noget i krydsfeltet mellem byggeri og politik – være med til et større udviklingsprojekt. Ikke så meget administration, men mere praktisk orienteret, siger han.

Håndværksrådets formand Poul Ulsøe har modtaget opsigelsen og udtaler i en pressemeddelelse:

- Vi har været meget glade for at have Lars ved roret, men kan godt forstå hans argumenter og bevæggrunde. Vi vil nu gå i gang med at finde en ny markant personlighed, der kan lede rådets mange dygtige medarbejdere, så vi sammen kan fortsætte vores arbejde for små og mellemstore virksomheder. 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden