spacer


Entreprenørmaskiner får egen messe

Efter en række forskellige modeller er de store maskiner alene på udstilling.

Af Lars Solberg

EGA er mega. Sådan lød sloganet for år 2000-udgaven af fagmessen for entreprenørbranchen, hvor der både var udstillet de store entreprenørmaskiner og de mindre have- og parkmaskiner.

Men den næste EGA-messe, der fandt sted i august 2003 på Flyveplads Vandel mellem Billund og Vejle, blev ikke så mega. Så noget måtte der gøres, mente blandt andet brancheorganisationen Maskinleverandørerne.

Efter en række forskellige modeller og småforsøg er det nu endt med en helt ny og mere smal messe kaldet E06, hvor der udelukkende er de store entreprenørmaskiner.

E06 er i gang fra den 24. til den 26. august 2006 samme sted som den sidste EGA-messe - på den nedlagte flyvestation i Vandel

Bag denne står kun Entreprenørsektionen hos Maskinleverandørerne. Og det er kun de omkring 20 medlemmer af Entreprenørsektionen, der udstiller deres maskiner. Det vil sige de mindre maskiner fra de forhandlere, der er organiseret i Park og Vej-sektionen under Maskinleverandørerne, ikke er med.
Messen henvender sig primært til entreprenør- og byggebranchen. Ud over at se på de store maskiner er der også mulighed for at afprøve dem på det store areal ved den gamle flyvestation. 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden