spacer
Byggeriets bibelmaxit håndbogen 2006 er på gaden i 20.000 eksemplarer

maxit håndbogen udgives af maxit, en af Danmarks største producenter af byggematerialer. Men bogens succes skyldes nok især, at den handler om meget andet end maxit og virksomhedens produkter. Håndbogen giver fyldig og instruktiv anvisning på udførelse af en række opgaver i moderne byggeri, den informerer om nye byggematerialer og er en populær guide til de regler og bestemmelser, der gælder for dansk byggeri.

Ikke mindst Bygningsreglementets nye bestemmelser om et samlet energiregnskab for nybyggeri har medført nye afsnit i dette års udgave af bogen, lige som bogen blandt nye maxit-produkter også omtaler de nye iso-blokke.

Og endelig er virksomhedens nye flagskib i rækken af ’intelligente’ byggeprodukter, maxit airfresh®, taget med i bogen og illustrerer, hvordan ekstra værdier er koblet ind i moderne byggematerialer. Produktet fås som henholdsvis en puds og en maling, der renser luften i boligen, på kontoret, eller hvor det nu anvendes. Det sker via en fotokatalytisk proces – altså helt uden kemi – og virkningen varer, så længe den pudsede eller malede flade tilføres lys enten fra solen eller fra kunstig belysning.

maxit håndbogen er i elektronisk form tilgængelig på www.maxit.dk, hvor et trykt eksemplar også kan bestilles. Telefonisk bestilling på 56 18 18 56.
-aha
 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden