spacer
Elektronik vinder terræn i låsesmedefagetKåringen af Årets Låsesmedelærling viser ny alsidighed i låsesmedefaget, der nu for alvor sætter elektronisk sikring på dagsordenen

Årets Låsesmedelærling 2006 er kåret på Nordisk Uddannelsescenter, Sikring og Alarmteknik (NUSA) i Frederikshavn. Prisen gik til Anders Stig Jensen fra Alarm og Låseteknik i Skodsborg, der fik overrakt prisen af Ivan Petersen fra Ruko A/S, der sponsorerer prisuddelingen inkl. en studietur til Finland til vinderen.

- Der var ingen tvivl om, at prisen i år skulle gå til Anders Stig Jensen, som har udmærket sig som en god kollega, der formår at hjælpe og rådgive sine medmennesker. Desuden gør Anders Stig Jensen sig bemærket ved sin høje faglige standard inden for samtlige discipliner. Låsesmede i dag skal i stigende grad være gode til både montage, projektering, elektroniske sikkerhedssystemer og samtidig kunne fungere som rådgivere, forklarer Karl Erik Christensen fra NUSA.

NUSA er i øjeblikket i gang med en omfattende revidering af låsesmedeuddannelsen, der i fremtiden vil lægge langt mere vægt på den elektroniske del, der bl.a. inkluderer adgangskontrol og motorlåse. Det sker bl.a. som et resultat af erhvervslivets stigende efterspørgsel på integrerede sikringssystemer.
-aha

 
Nyhedsarkiv
Navne/Aktiviteter
Organisationer
Kontakt redaktion
mesterguiden